اخبار و رویدادها

برگزاری سی و یکمین کارگاه آموزشی کنترل کیفیت آب در آبفار خراسان رضوی

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - بازدید 56

سی و یکمین کارگاه آموزشی – تخصصی کنترل کیفیت آب آشامیدنی، با حضور کارشناسان کنترل کیفی و امورآزمایشگاه های آبفار خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی، مدیرعامل آبفار استان در این کارگاه، به بیان نکاتی در خصوص اهمیت کنترل کیفیت آب شرب به عنوان خط قرمز این شرکت و لزوم ثبت به موقع اطلاعات در سامانه مدیریت اطلاعات آزمایشگاه های سطح کشور پرداخت.

معاون بهره برداری آبفار خراسان رضوی نیز کلرزنی و کلرسنجی را برای حفظ مطلوبیت بیش از 98 درصدی به عنوان یک خط قرمز ضروری دانست  وگفت: می بایست در این زمینه عملکرد تعاونی آبداران به صورت مستمر و با دقت بیشتری بررسی شود.

نور ا.. قائمی افزود: عملکردهای کارشناسان در زمینه کنترل کیفیت آب می بایست، در سامانه LIMS به سرعت و بادقت ثبت شود و آمارها نیز در بازه های زمانی مقرر به این معاونت ارائه گردد.

 وی با بیان اینکه کارشناسان کنترل کیفی یا آزمایشگاه باید احاطه کامل اطلاعاتی به حوزه فعالیت خویش و توانایی تحلیل و بررسی آن را داشته باشند تصریح کرد: در این راستا آموزش آبداران به عنوان افرادی که در حفظ بهداشت آب نقش مهمی برعهده دارند، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

قائمی پیگیری جایگزینی سامانه های کلرزن گازی که در مجاورت مناطق مسکونی هستند با سامانه های نوین گندزدایی(الکترولیز طعام) را از برنامه های این معاونت برشمرد و بر افزایش تعامل با مراکز بهداشتی شهرستان هاتأکید کرد.

 انجام آنالیزهای صحیح و دقیق توسط کارشناسان آزمایشگاه به منظور پیشگیری از بحران ها و ارائه گزارش های تحلیلی از نتایج آزمایشاتی که توسط کارشناسان آزمایشگاه انجام می شود، از دیگر نکاتی بود که معاون بهره برداری آبفار خراسان رضوی به آن اشاره کرد.

نظرات شما

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

آمار بازدیدها
تعداد بازدیدکنندگان امروز : 50 | کل بازدیدکنندگان : 331688 | تعداد کاربران بر خط : 1